Assertiviteit

Assertiviteit

Betekenis

• Neem direct actie
• Lees een boek of schrijf je in voor een cursus assertiviteit
• Vervang agressief of passief agressief gedrag voor assertiviteit
• Handel conflict af met liefde en eerlijkheid
• Vertel de waarheid tegen jezelf en anderen
• Deze situatie is een kans voor persoonlijke en spirituele groei

Beschrijving

Deze situatie kan op liefdevol op een goede manier geheeld worden. Ook is er een behoefte voor je kracht en oprechtheid met anderen mensen bij betrokken. We zullen achter je staan terwijl je jouw waarheid spreekt, met kracht en begeleiding van je woorden.

Extra toelichting

Je hebt deze kaart getrokken omdat je een vraag gesteld hebt over een situatie waarbij je je slachtoffer voelde. De engelen geven aan dat de situatie alleen maar verholpen kan worden wanneer je duidelijk communiceert naar anderen wat je behoeften en verwachtingen zijn. Het is mogelijk om zowel engelachtig als assertief te zijn als je de engelen vraagt om moed en begeleiding wanneer je van plan bent om jouw waarheid te willen spreken. Met oefening wordt liefdevolle assertiviteit makkelijker.

Wat vind jij van 'Assertiviteit'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen