Heb vertrouwen

Heb vertrouwen

Betekenis

• Blijf in het hier en nu en focus op één stap tegelijk
• Geef alle zorgen aan God en de engelen
• Vraag de engelen om je vertrouwen te vergroten
• Vertouw erop dat Gods liefde en wijsheid via jou werken

Beschrijving

Vooruitgaan verlangt niet altijd van je dat je vertrouwen in jezelf hebt. Vertrouwen in God is genoeg, wetende dat God via jou, en met jou, werkt. Vraag onze steun wanneer je zelfvertrouwen niet optimaal is en we zullen je voorzien van moed en vertrouwen.

Extra toelichting

Deze kaart is een bericht van de engelen met de boodschap: "Je kunt het!" Vertrouw erop dat je alles in je hebt om de missie voor je te voltooien. Hoewel je misschien niet volledig begrijpt hoe je deze taak moet volbrengen, heb vertrouwen dat je gedurende de weg begeleid wordt. Hoe meer je deze missie als iets onpersoonlijks ziet, des te beter. Luister niet naar de stem die zegt: "Waarom ik?" Je bent het waard en de engelen steunen je met iedere stap die je neemt.

Wat vind jij van 'Heb vertrouwen'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen