Spelen

Spelen

Betekenis

• Stop met wat je nu doet en ga iets leuks doen
• Laat alle schuldgevoelens los over het feit dat je plezier maakt
• Je verdient geluk, plezier en vreugde
• Wees er zeker van dat je activiteiten in je vrije tijd puur voor plezier zijn en niet-competitief

Beschrijving

Het is tijd om het werk even opzij te schuiven. Geen zorgen; we zullen je verantwoordelijkheden overzien en zorgen dat ze volbracht worden. Speelsheid en lachen zullen je energieniveau verhogen zodat je weer met een vernieuwd perspectief en met nieuwe energie aan het werk kunt gaan.

Extra toelichting

De engelen zien dat je moet spelen, dus daarom sturen ze je deze kaart. Je hebt veel zorgen en veel gewerkt de laatste tijd en je ziel schreeuwt om plezier maken. Gevoelens van vermoeidheid, irritatie of despressie zijn extra tekenen dat je nodig toebent aan speeltijd. Je hoeft niet te wachten op een vrij momentje, je kunt vandaag al beginnen met het tijd vrijmaken voor plezier hebben. Simpele pleziertjes, momenten van gekkigheid, lachen met een vriend, het kijken van een lachfilm zijn allemaal voorbeelden van hoe je meer plezier in je dag kunt brengen zonder veel tijd of geld te investeren. Plezier en spelen zijn noodzakelijkheden in het leven voor zowel kind als volwassene. Deze type acitiviteiten helpen ons om een gezonder leven te leven en stellen ons in staat om onze verlangens sneller te realiseren. Spelen en plezier hebben is onderdeel van een gebalanceerd leven.

Wat vind jij van 'Spelen'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen