Loslaten en overgeven

Loslaten en overgeven

Betekenis

• Heb geen zorgen over hoe je gebeden beantwoord worden. Laat het over aan het universum of God
• Wees bereid om te vragen naar hulp
• Laat de noodzaak om te controleren los, de dingen zullen beter gaan
• Vermijd machtstrijd in je relatie. Sta in je eigen kracht, dan hoef je er niet voor te strijden

Beschrijving

We besprenkelen je met zegeningen van onze stralende liefde. Open je armen en laat alle spanningen los. Open je handen, armen en hart voor onze liefde en hulp.

Extra toelichting

De engelen brengen je deze kaart omdat je aan het proberen bent deze situatie in je eentje op te lossen. Ze zouden je graag willen helpen, maar eerst zal je je moeten overgeven aan de situatie en moeten loslaten. Overgeven betekent dat je moe bent van het strijden. Het betekent dat je op emotioneel vlak moet loslaten, met het vertrouwen dat het Universum het verloopt voor je regelt. Overgeven betekent niet opgeven of dat je gecontroleerd wil worden. Door overgave ben je verzekerd van een betere uitkomst. Als je hulp nodig hebt met overgeven, vraag dan de engelen voor hun steun.

Wat vind jij van 'Loslaten en overgeven'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen