Focus op dienstbaarheid

Focus op dienstbaarheid

Betekenis

• Laat financiële zorgen los
• Sta open voor Goddelijke begeleiding en volg het zonder aarzeling
• Als je nerveus wordt, focus je dan op dienstbaarheid

Beschrijving

Je ziel verlangt naar vreugdevolle dienstbaarheid en het zwemmen in een constante stroom van gelukzaligheid. Deze stroom voedt je constant alles dat je nodig hebt. Zet je focus op het blijven in deze stroom van geven en ontvangen, in iedere situatie, en in alles dat je doet.

Extra toelichting

Deze kaart komt naar je toe omdat je je zorgen maakt over je levensdoel. Wellicht dat je je onzeker voelt over of je genoeg geld verdient, over je succes of hoe anderen over je denken. In plaats van dat je je zorgen maakt over wat anderen over je denken of wat je wel of niet krijgt, focus enkel op hoe je dienstbaar kunt zijn. Gebruik je natuurlijke talenten, passies en interesses om anderen te helpen. Je zal dan door de wet van aantrekkingskracht alle steun krijgen die je nodig hebt.

Wat vind jij van 'Focus op dienstbaarheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen