Kans om te vergeven

Kans om te vergeven

Betekenis

• Vermijd het verwijten van jezelf of anderen
• Wanneerje je boosheid loslaat ontstaat een creatieve oplossing voor de situatie
• Er zijn verscholen zegeningen in deze relatie en situatie
• Focus op verlangens in plaats van angsten en vooroordelen

Beschrijving

Deze situaties geeft je de mogelijkheid om te helen, groeien en negatieve gedachtepatronen los te laten. Houd de intentie vast om goedheid en Goddelijk licht in anderen te zien. We helpen je om onverzoenlijke gedachten, gevoelens en energieën los te laten en om je naar een hogere plek van vrede en medeleven te brengen.

Extra toelichting

De engelens sturen je deze kaart omdat ze zien dat je vermoeid raakt van de negatieve patronen in je leven. Om deze cyclus te verbreken is het belangrijk om oude negatieve gedachten los te laten over de huidige situatie en relatie. Je kunt dit doen door diep in te ademen en op iedere uitademing je angsten, zorgen, boosheid en andere pijnlijke emoties door te geven aan de engelen. Vergeving betekent niet dat je het gedrag van de ander vergoelijkt, het betekent dat je niet meer bereid bent om door te gaan met het dragen van giftige gevoelens en gedachten over die andere persoon. Zet jezelf vrij en ervaar de postieve patronen door vergiffenis.

Wat vind jij van 'Kans om te vergeven'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen