Dagdromen

Dagdromen

Betekenis

• Sta open voor nieuwe mogelijkheden
• Sta jezelf toe om groot te dromen
• Geef jezelf toestemming om te ontspannen en je te laten gaan
• Probeer iets nieuws dat je altijd al hebt willen doen
• Brainstorm met jezelf of anderen voor nieuwe ideeën

Beschrijving

Je zal onze boodschappen makkelijk horen en ontvangen wanneer je regelmatig dagdroomt. Ontspan en open je geest zonder je gedachten aan te sturen. Merk gevoelens, visies of ideeën op alsof je een film kijkt. Dit is de stoel van creativiteit.

Extra toelichting

De engelen sturen je deze kaart omdat ze graag zouden zien dat je je opentstelt voor nieuwe ideeën. Het is belangrijk om te dagdromen om nieuwe inspiraties en ideeën op te doen. Probeer niets te forceren, volg enkel het pad van je gedachten volgens natuurlijke manier. Ze zullen je de dingen vanuit een nieuw perspectief laten zien. Schrijf je ideeën op in een dagboek en vraag de engelen voor begeleiding over welke stappen je moet ondernemen om je dromen te achtervolgen. Stel niet uit.

Wat vind jij van 'Dagdromen'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen