Wees eerlijk naar jezelf

Wees eerlijk naar jezelf

Betekenis

• De situatie zal beter worden wanneer je hem aangaat met eerlijkheid
• Je verdient beter
• Vertrouw je eigen gevoelens, ook als anderen het er niet mee eens zijn
• Leg je macht niet bij anderen
• Vermijd in de illusie te raken dat 'dit is wat het is'

Beschrijving

Kijk in je hart en je weet de waarheid van deze situatie. Het is veilig om de waarheid aan jezelf toe te geven. Wij zullen je steunen en begeleiden bij iedere nodige verandering. Leun op ons voor moed en kracht om goed voor jezelf te zorgen. Focus je alleen op je ware verlangens, en ze zullen met engelenvleugels naar je toekomen.

Extra toelichting

Je hebt deze kaart getrokken om gecontronteerd te worden met het feit dat je je ware gevoelens verstopt. Je bent waarschijnlijk bang dat wanneer je je ware gevoelens toont dat je overspoelt raakt met gevoelens en geconfronteerd wordt met de nodige veranderingen waar je je niet klaar voor voelt. De engelen verzekeren je dat het het beste is wanneer je de situatie aangaat met eerlijkheid. Ze zullen je helpen met je emoties en relaties en zullen je steunen om positieve veranderingen aan te brengen.
Je engelen herinneren je eraan dat je je moet focussen op de verlangens die je hebt, en niet de angsten. Op deze manier trek je je verlangens aan en niet je angsten.

Wat vind jij van 'Wees eerlijk naar jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen