Verandering van richting

Verandering van richting

Betekenis

• Je start een nieuwe fase in je leven
• De komst van een nieuw project
• Zwangerschap, geboorte of de adoptie van een kind zijn waarschijnlijk
• Een nieuw element in je leven is een verademing, ook al lijkt dit misschien nu nog niet zo

Beschrijving

De veranderingen die je nu meemaakt zijn Goddelijk aangestuurd door je bereidheid om je hart te openen voor liefde en onze begeleiding. Je bent beschermd, dus volg jouw weg naar de gelukkige uitkomst die je verlangt.

Extra toelichting

Deze kaart geeft aan dat je bedenkingen hebt gehad en dat je de riching van je leven hebt veranderd op een positieve manier. Je oude manier van leven levert je niet meer genoeg op. Je ontwijkt vrienden en bezigheden die eerder interessant voor je waren. Je hebt behoefte aan een levensstijl en carrière die beter aansluiten bij je passies. De engelen begeleiden je in deze tijd tijdens je transitie. De wet van aantrekkingskracht geeft je zekerheid dat je prachtige nieuwe kansen en relaties manifesteert.

Wat vind jij van 'Verandering van richting'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen