Wet van aantrekkingskracht

Wet van aantrekkingskracht

Betekenis

• Denk aan je verlangens en vermijd klagen en zorgen
• Wees de persoon die je wilt aantrekken
• Wanneer je spirituele energie groter wordt, dan voel je jezelf minder aangetrokken tot lagere energieën in relaties en situaties. Dit is normaal en de engelen helpen je bij deze transitie.

Beschrijving

Iedere gedachte is een investering die zich meteen uitbetaalt. Investeer dus slim. Je hebt de macht om te je eigen gedachten te kiezen en om ze overeen te stemmen met liefde, vrede en harmonie. Op jouw verzoek stemmen we onze energieën graag af op hogere frequenties.

Extra toelichting

De engelen hebben je deze kaart gegeven om je te herinneren aan de wet van aantrekkingskracht en hoe deze je kan helpen om de situatie te verbeteren. Klagen en zorgen trekken alleen maar meer klachten en zorgen aan, dus verzet je gedachten om aan te trekken wat je verlangt. Beeld je in dat jouw gewenste situatie werkelijkheid is en doe dit meerdere keren per dag. Toon de dankbaarheid voor deze manifestatie, wat de eerste stap is om jouw verlangen te materialiseren.

Wat vind jij van 'Wet van aantrekkingskracht'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen