Energiewerk

Energiewerk

Betekenis

• Zuiver de energie in je huis of andere omgevingen
• Je bent erg gevoel voor energieën. Zuiver jezelf dus regelmatig van energieën die je hebt geabsorbeerd
• Bescherm jezelf door jezelf te visualiseren beschermd door wit en paars licht
• Neem lessen voor energiehelend werk

Beschrijving

Het leven kan opwindend zijn omdat het leven uit energie bestaat. Je lichaam is een wonderbaarlijk energieveld dat positief reageert op liefdevolle daden. Je handen en hart zijn actief met helende energie naar je geliefden en klanten.

Extra toelichting

Je hebt deze kaart getrokken omdat de engelen zeggen dat je je voordeel kunt halen uit energiewerk, zoals Reiki of Qi Gong. Je kunt een gequalificeerde practitioner vinden door je lokale holistische gezondheidscentrum te raadplegen. De engelen raden aan om een sessie bij te wonen waar je een energiehelende behandeling krijgt.
Deze kaart kan ook aanduiden dat je levensdoel betrekking heeft op het geven van energiehelende behandelingen. Als je hier al training voor gedaan hebt (of je bent hierop reeds geattendeerd), dan geeft deze kaart aan dat dit proces zich zal versnellen.

Wat vind jij van 'Energiewerk'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen