Geven en ontvangen

Geven en ontvangen

Betekenis

• Wees er zeker van dat je in relaties allebei geeft en neemt
• De situatie waarover je vraagt vereist een balans in mannelijke en vrouwelijke energie
• Om te ontvangen moet je eerst geven
• Affirmeer: "Ik ontvang nu al het goede in mijn leven"

Beschrijving

Het hele universum werkt in cycli net als je ademhaling. Wanneer je alleen uitademt (geven) of alleen inademt (ontvangen), dan raak je uit het ritme met het universum. Balanceer voor optimale gezondheid en energie iedere inademing in je leven met een uitademing.

Extra toelichting

De engelen sturen je deze kaart omdat de verhouding geven en nemen uit verhouding is bij je. Als je de laatste tijd veel meer geeft dan dat je ontvangt, dan heb je waarschijnlijk het gevoel dat anderen misbruik van je maken. Als je ongelijkheid zit in het feit dat je te veel ontvangt en te weinig geeft, dan heb je wellicht het gevoel van ongemak, depressie of schuld. Hoewel het onmogelijk is om iedere dag een perfecte balans tussen de twee te hebben, kun je wel een algemene gelijke balans creëren. Om dit te doen moet je er zeker van zijn om iets te geven (zoals tijd, geld, een cadeautje of complimenten) op dagbasis, zonder er iets voor terug te verwachten. Op dezelfde dag, sta ook open voor wat je krijgt; leuke aanbiedingen, complimenten, etc. Durf te bedanken zonder schaamte of schuldgevoel. Als je in relaties de voornamelijke gever bent, druk dan je behoeften uit en vraag om hulp.

Wat vind jij van 'Geven en ontvangen'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen