Kind

Kind

Betekenis

• Je levensdoel heeft te maken met kinderen
• Wees als een kind
• Geef aandacht aan je innerlijke kind
• In kind in de Hemel zegt tegen je: "Ik hou van jou"
• Zwangerschap of adoptie kunnen een onderdeel van je leven zijn

Beschrijving

Je geeft heel veel om kinderen, en ze reageren direct op je liefde. Alle kinderen, inclusief je eigen innerlijke kind, hebben liefde, genegenheid en aandacht nodig. We kunnen je hart zuiveren en opstellen zodat je meer tijd en energie hebt voor de kinderen die je nodig hebben.

Extra toelichting

Deze kaart geeft aan dat een kind betrokken is bij je vraag. Dit kan je eigen kind zijn, je verlangen naar een kind, een jong familielid of je huidige of oude baan waarbij je kinderen hielp. Zijn kinderen de laatste tijd veel in je gedachten voorgekomen? Dan is deze kaart het bewijs dat wat je overweegt juist is. Dit kan zijn het meer tijd doorbrengen met kinderen of het kijken naar werk waarbij je werkt met jongeren of kinderen.

Wat vind jij van 'Kind'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen