Onschuld

Onschuld

Betekenis

• Probeer je in te leven in andermans standpunt
• Vergeef jezelf en laat spijtgevoelens los
• Een ruzie die je hebt kan gebaseerd zijn op een misverstand
• Honoreer het innerlijke kind in jezelf en anderen
• Kijk door oppervlakkige illusies heen en zie de spirituele waarheid van perfectie en Goddelijke orde

Beschrijving

Iedereen is onschuldig aangezien niemand God's perfecte handwerk kan veranderen. Geef ons je zware gevoelens zodat we de lading kunnen verlichten. Geef ons schuldgevoelens, boosheid of verwijt die je liefdevolle blik vertroebelt. Geniet weer van de vrede in je hart.

Extra toelichting

Deze kaart komt als geruststelling dat de situatie en de mensen die betrokken zijn onschuldig zijn. Als je schuldgevoelens herbergt, laat het los en geef het aan de engelen. Van alle emoties is schuld de laagst vibrerende, dus trekt het negativiteit aan. Als je andere mensen schuldig oordeelt, dan herinnert deze kaart je eraan om de Goddelijkheid in ze te zien om de situatie te helen (je hoeft niet per se een relatie voort te zetten wanneer je iemand niet vertrouwt; echter, het is belangrijk om giftige gedachten en emoties los te laten voor je eigen gezondheid). De engelen vragen je om ieder misverstand onschuldig is.

Wat vind jij van 'Onschuld'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen