Aard jezelf

Aard jezelf

Betekenis

• Breng wat tijd door in de tuin
• Werk met bloemengeuren
• Pas je dieet en andere leefgewoontes aan zodat ze je mentale en fysieke bewustzijn stimuleren
• Laat je woorden praktisch en begrijpbaar zijn
• Wees duidelijk en authentiek in je relaties
• Stuur liefde en licht naar Moeder Aarde

Beschrijving

Wanneer je je bewustzijn van je lichaam en de fysieke wereld loslaat, dan ontaard je. Hoewel het aangenaam is om in de lucht te drijven, je aandacht en werk zijn hier op aarde nodig. We helpen je op spiritueel en materieel niveau te aarden zodat je van dit aardse leven kunt genieten.

Extra toelichting

Dat kaart geeft aan dat je je energie en aandacht moet aarden. Als je je licht in je hoofd voelt, verward of vergeetachtig, dan heeft deze kaart daar betrekking op. Niet geaard zijn betekent dat je aandacht te hoog gericht is, alsof je niet in je lichaam zit. Er is meer focus nodig op de aarde. Je kunt jezelf aarden door met blote voeten over het gras te lopen, of door voedsel te eten uit de aarde, zoals aardappelen en wortelen. Of door planten en bomen aan te raken. Jezelf aarden helpt je om je beter te kunnen concenteren en te focussen en het helpt ook beter te kunnen verbinden met de engelen.

Wat vind jij van 'Aard jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen