Vreugde

Vreugde

Betekenis

• Heel of verwijder de delen in je leven die geen vreugde opleveren
• Het antwoord op je vraag heeft te maken met de weg kiezen die de meeste vreugde oplevert
• Laat je angsten los en focus je op het gevoel van vreugde alsof je verlangens al werkelijkheid zijn

Beschrijving

Vreugde is de hoogste energie van allemaal. Het is het magische gevoel dat alles mogelijk is. Vreugde ontstaat uit het waarderen van alles in het huidige moment. Vreugde stelt je in staat om je huidige en toekomstige momenten op z'n hoogste niveau te ervaren.

Extra toelichting

Je hebt deze kaart getrokken om jezelf eraan te herinneren dat je kracht ontstaat door in een staat van vreugde te blijven. Vraag je engelen om begeleiding voor de veranderingen die nodig zijn om meer vreugde in je leven te brengen. Als je je opgesloten of een slachtoffer voelt, op welke manier dan ook, dan kunnen je engelen de last verlichten. Het uitkijken naar iets vreugdevols brengt de vrijheid die je verlangt, terwijl eveneens aan je verantwoordelijkheden wordt voldaan.

Wat vind jij van 'Vreugde'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen