Perfecte timing

Perfecte timing

Betekenis

• Onderneem nu actie
• De situatie verloopt goed indien je niet uitstelt
• Maak een beslissing
• Blokkades in het verleden waren er omdat de tijd nog niet rijp was

Beschrijving

Nu is het perfecte moment voor je om in te spelen op je ingevingen. De deuren staan open terwijl je met ons aan je zijde erdoorheen loopt. Stel niet uit, alles is klaar voor je succes. Alles en iedereen is aan je zijde, in steun voor jouw positieve uitkomst.

Extra toelichting

Deze kaart betekent dat je bepaalde stappen moet ondernemen voordat je gebed, wens of verlangen beantwoord kan worden. De engelen zeggen dat nu het perfecte moment is om te handelen. Ze zullen je hierbij begeleiden. Soms is de manier waarop we een situatie aangaan niet belangrijk, maar dat we energie, daadkracht en intentie investeren in hetgeen dat we verlangen. Wanneer we eenmaal de eerste stap genomen hebben in de richting van onze gewenste uitkomst, dan geeft het universum ons aanvullende hulp.

Wat vind jij van 'Perfecte timing'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen