Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel FinanciŽle gezondheid

FinanciŽle gezondheid - Gele Lelie

FinanciŽle gezondheid
Je moeilijkheden met geld behoren tot het verleden. Stel je open voor allerlei manieren van ontvangen, en je wordt rijkelijk beloond.

Extra betekenis

Je hebt misschien net een moeilijke tijd achter de rug, en je voelt dat een beetje meer voorspoed een groot verschil zou maken. Nou, je gebeden zijn verhoord. Zie deze kaart als het teken dat de hemel je gebeden over je geldzorgen heeft gehoord, en je nu overvloed komt brengen. Je financiŽn zijn aan het herstellen en komen nu meer in balans. Je verdient alles wat je nodig hebt om een gelukkig, vol en comfortabel leven te leiden. Het besef dat je rekeningen altijd betaald kunnen worden en dat je financiŽn op orde zijn, zal je helpen om dat te bereiken.

leder mens wordt geboren net dezelfde rechten en kansen als ieder ander. Als jij je realiseert dat je net zoveel financiŽle ruimte verdient als ieder ander, dan begint het zijn weg naar jou te vinden. De engelen en de gele lelie willen je helpen. Laat hun energie toe in je leven om je relatie met geld in overeenstemming te brengen met die energie.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen