Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Harmonie in het gezin

Harmonie in het gezin - Chrysant

Harmonie in het gezin
Je dierbaren zijn een grote bron van hulp en steun. Accepteer hun liefde en laat ruzies en conflicten rusten.

Extra betekenis

Het is normaal dat er in een gezin soms meningsverschillen zijn. Als die voorkomen, dan is de les voor jou een manier te vinden om weer tot elkaar te komen, en om conflicten in de toekomst te voorkomen. Deze kaart zegt dat het tijd is om je gevoel van gekwetst zijn, alt je dat nog hebt, los te laten, en in plaats daarvan voor harmonie te kiezen. Treed je dierbaren vanaf vandaag tegemoet met vriendelijkheid en mededogen. Je zult zien dat jouw veranderde houding vanzelf tot een verandering bij hen leidt. Door voor vrede te kiezen boven drama laat je een helende wind waaien. Sta jezelf toe om alle familieperikelen uit de wereld te laten helpen, zodat iedereen van een opgewekter, sterker en gelukkiger samenzijn kan genieten.

Deze kaart geeft ook aan dat je dierbaren in de hemel over je waken, en je kracht geven. Zij doen je hun lieve groeten en wensen alleen het beste voor je.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen