Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Heling van je emoties

Heling van je emoties - Gebroken hartje

Geef je hart de kans om te helen door oude gevoelens van pijn los te laten.
Heling van je emoties

Extra betekenis

Het is tijd om pijn, die je meedraagt uit het verleden, los te laten. Nu is het moment om die lagere energieŽn achter je te laten, die maken je alleen maar ongelukkig. Veroordeel jezelf niet omdat je die gevoelens nog met je meedraagt. Waarschijnlijk is dat voor jou een manier geweest om jezelf te beschermen, maar in werkelijkheid maken ze dat je herstel langer duurt. Spreek nu met jezelf of dat je die emotionele bagage vaarwel zegt. Kies er voor om de pijn los te laten en die te vervangen door vrede.

Werk met de energie van het gebroken hartje, en van aartsengel RafaŽl. Dit helende duo zal het duister verdrijven, en licht laten schijnen in je hart. Voel hoe de kern van je wezen zich opent voor de warmte, de liefde en de vreugde. Hou jezelf een beeld voor van een positieve toekomst, en creŽer die toekomst dan.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen