Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Communiceer met je engelen

Communiceer met je engelen - Paradijsvogel

Communiceer met je engelen
Je kunt contact maken met de wezens van liefde om je heen. Communiceer met je engelen, en geef hun helende boodschappen aan anderen door.

Extra betekenis

Er zijn engelen om je heen, die je graag gezondheid en leiding geven. We kunnen allemaal met hen communiceren, maar sommige mensen communiceren op een andere golflengte dan hun engelen. Om te kunnen profiteren van deze gidsen moet je je eigen vibratie verhogen tot het niveau van je engelen.

De energie van de paradijsvogel zal je helpen je vibratie te verhogen en je communicatiekanaal te openen. Mediteer op deze bloem, en je zult het echt zintuiglijk kunnen merken als je contact maakt met je engelen.

Als je al eerder in contact bent geweest met de hemelse wezens, dan vraagt deze kaart je om de volgende stap te zetten, en de boodschappen die je kreeg door te geven aan de wereld. Als je de aanwezigheid voelt van een dierbare die overleden is, laat dit weten aan de mensen om je heen. Woorden schieten tekort om duidelijk te maken hoe diep en helend deze informatie kan zijn. Roep de aartsengelen Gabriel en Metatron aan, zij zullen je helpen je communicatiekanaal schoon te maken, en de moed te vinden deze boodschappen van boven door te geven.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen