Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Je wensen worden werkelijkheid

Je wensen worden werkelijkheid - Lathyrus

Je wensen worden werkelijkheid
Waar je hart naar verlangt komt elke dag een stukje dichterbij.

Extra betekenis

Je kunt heel goed manifesteren, en je dromen zullen spoedig werkelijkheid worden. Blijf energie sturen naar je doel door het beeld van je gewenste uitkomst steeds helder voor ogen te houden. Zie jezelf als gelukkig, tevreden, geliefd. Houd vast aan je intentie om succesvol te zijn, echt die nieuwe auto te hebben, echt de ware liefde te vinden, of wat je doel dan ook is. Maak je niet druk over hoe dat zal gaan gebeuren, laat dat over aan God en de engelen. Wat je hart maar verlangt kun je krijgen.

Deze kaart betekent steun van boven. Je engelen en de natuurengelen, de elfen en de bloemen helpen je. Ze hebben je ongetwijfeld af en toe een glimp laten opvangen van jouw toekomst, kleine 'voorproefjes' die laten zien waar je heen gaat. En vergeet niet, dit kun je veranderen door je intentie te veranderen.

De eerste stap tot het verwezenlijken van je dromen is je verlangen mee te geven aan de engelen. De tweede stap is open te staan voor de zegeningen die dan volgen. Hier kan lathyrus je helpen. Verzamel wat zaadjes, en houd die in je hand. Visualiseer dan dat je dromen werkelijkheid worden en dat je verlangen wordt vervuld. En weet dat jij net zoveel geluk verdient als ieder ander. Plant dan de zaadjes in de grond, zie hoe ze ontkiemen en steeds groter groeien, en je gebeden het universum in sturen.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen