Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Je bent beminnenswaardig

Je bent beminnenswaardig - Camelia

Je bent beminnenswaardig
Houd van jezelf zoals je bent, want je bent volmaakt geschapen. Alles van je ware zelf is mooi.

Extra betekenis

Het trekken van deze kaart heeft veel positieve effecten. Je hebt misschien problemen gehad in je relaties, omdat je iemand anders wilde zijn dan je bent. Zo gaf je een vals beeld van jezelf, omdat je dacht dat mensen dan van je zouden houden. De engelen vertellen je dat anderen alleen van de ware jij kunnen houden. Dus wees je eigen authentieke zelf.

Als je al een liefdevolle relatie hebt, dan zal vertrouwen en romantiek naar een hoger plan toe groeien. De band met je ware liefde wordt naar een hoger niveau gebracht. Geniet van deze heerlijke ervaring, terwijl je vermogen om lief te hebben groeit.

Als je een liefdesrelatie wilt, dan verzekert camelia je, dat je de perfecte partner zult vinden. Maar eerst moet je heel helder hebben wie jouw ware zelf Is. Neem de tijd om stil te staan bij jouw diepste waarden en overtuigingen. Maak dan eens een lijstje van de kwaliteiten die je in een partner zou willen zien. Als je dit achterop een foto schrijft, of op een plaatje van een bloeiende camelia, dan krijgt het nog meer energie. Daarna kun je dat lijstje plechtig verbranden, of misschien om een van je kristallen heen vouwen en onder je kussen leggen. Beide manieren geven de energie door aan het universum, zodat de engelen voor de perfecte match kunnen zorgen.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen