Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Je bent gezond

Je bent gezond - Goudsbloem

De verbetering waar je om gevraagd hebt is onderweg.
Je bent gezond

Extra betekenis

Je gebeden zijn gehoord, en hulp is onderweg. Heb alsjeblieft geduld terwijl de engelen en de bloemen op je inwerken. Ze zijn bezig positieve veranderingen te bewerken om te zorgen voor een krachtig en effectief genezingsproces. Je zult op het juiste moment de juiste helper tegenkomen en de juiste vorm vinden. Het is tijd dat je helemaal gezond wordt.

Dit genezingsproces vindt diep in je ziel plaats, waar je van binnenuit gevoed en gestimuleerd wordt tot helemaal in je aura. Als je aura sterker wordt krijg je meer vitaliteit, want je energie kan dan niet meer worden be´nvloed door anderen. Je wordt door de engelen beschermd, bemind en geheeld. Zij bevestigen dat je alles al hebt wat je nodig hebt. In de ogen van God ben je volmaakt, heel en af, en je hoeft nergens iets aan te veranderen. Tijdens dit genezingsproces zul je leren dat denken dat je 'ziek' bent of dat er iets 'niet in orde' is, een illusie is, die je los kunt laten.

Als je een genezer bent, kijk dan naar de signalen die je krijgt en laat je intu´tie je vertellen wat die betekenen. Je hebt misschien de gave anderen te helpen hun doel te bereiken. Overweeg dit idee serieus, en laat je leiden tot de juiste vorm.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen