Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Je bent een spiritueel leraar

Je bent een spiritueel leraar - Krokus

Je bent een spiritueel leraar
Je bent geboren om les te geven. Deel je wijsheid met anderen.

Extra betekenis

Je hebt het vermogen om anderen helende boodschappen te brengen. Deze kaart is de bevestiging die je nodig hebt om te beginnen met je spirituele lessen. Je hebt dit misschien nooit als je doel beschouwd, omdat je bang was niet goed genoeg te zijn. Door te werken met de opbeurende en moedgevende energie van de krokus kun je alle angst laten varen.

Door ervoor te kiezen je kennis en wijsheid te delen breng je meer licht naar onze planeet. Je hoeft niet meteen met grote klassen te beginnen, het inspireren van een enkel mens is al genoeg. In feite ben je er al mee bezig. Elke keer dat je spreekt over spiritualiteit hebben anderen baat bij het luisteren naar jouw boodschappen. Eigen je alsjeblieft deze gave toe, en blijf anderen in contact brengen met hun eigen goddelijkheid.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen