Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Chakra-schoonmaak

Chakra-schoonmaak - Lotus

Stel jezelf open voor diepe wijsheid door je chakra's op te schonen.
Chakra-schoonmaak

Extra betekenis

Chakra's zijn de energiecentra op zeven verschillende locaties in je lichaam. Door deze centra te reinigen, breng je je lichaam, geest en ziel weer in balans. Je kunt de chakra's zien als filters: zij nemen de ongewenste energieŽn in zich op, het 'psychische stof', dat je vibratie verlaagt. Met de magische lotusbloem kun je je energie reinigen. Terwijl je mediteert op de bloeiende lotus, zullen je chakra's op dezelfde golflengte komen, zich openen en alle lagere energieŽn loslaten.

Deze kaart vraagt je ook om nauwer samen te werken met de aartsengelen Metatron en RaziŽl. Metatron helpt om alle aspecten van je leven in balans te brengen door schone energie. RaziŽl is de grote tovenaar, de leraar van diepe spirituele ideeŽn en denkbeelden. Met deze aartsengelen en de lotusbloemen zul je tot nieuwe hoogten worden opgetild.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen