Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Wereldenergie

Wereldenergie - Agapanthus

Wereldenergie
De energie van de aarde verandert. Je gevoelige lichaam ervaart dit. Je bent niet alleen, accepteer de hulp van anderen.

Extra betekenis

Je zintuiglijke lichaam heeft signalen opgevangen van de overgang waar onze planeet in zit. Er gebeuren op dit moment dingen in de wereld die ervoor zorgen dat jij je fysiek en emotioneel ongemakkelijk voelt. Blijf rustig, de blauwe tuberoos is er om je te helpen om met deze verschuivingen om te gaan. De aarde is altijd door overgangsperiodes heengegaan, dat zijn natuurlijke groeiprocessen. Net zoals de wereldpopulatie verandert, zo veranderen ook de behoeften van de planeet. Deze verschuivingen kunnen je gemakkelijker ziek maken, of leiden tot een situatie zoals waar jij je nu in bevindt. Je hebt deze kaart getrokken omdat je heel erg met de aarde verbonden bent. Reik Moeder Aarde dus de hand, en wees proactief in je eigen leefomgeving.

Misschien hebben ervaringen uit het verleden je wat cynisch gemaakt waar het de hulp van anderen betreft. Maar weet dat het nu veilig is om hulp van anderen te accepteren, vertrouw erop dat dat je op anderen kunt rekenen. De engelen en Moeder Natuur hebben deze hulp speciaal voor jou op maat geregeld.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen