Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Wijze ziel

Wijze ziel - Azalea

Wijze ziel
Je ziel draagt oude wijsheid in zich. Omarm deze wijsheid zodat je de mensen om je heen kunt helpen.

Extra betekenis

Je bent hier op aarde met een belangrijke missie. Je hebt diepe spirituele wijsheid in je. Deze kennis is ontwikkeld in de loop van vele levens, en het is belangrijk dat je die kennis erkent en gebruikt. Deel de boodschappen die jij krijgt met anderen, zij zijn de sleutel tot succes.

De engelen vragen je om geregeld te mediteren, het liefst elke dag. Dat geeft je toegang tot de wijsheid van je ziel. We hebben allemaal een 'heilig document' van onze ziel, dat bekend staat als de Akasha Kronieken of het Collectieve Bewustzijn. Door te mediteren krijg je toegang tot die informatie, en begrijp je je levensweg beter. Aartsengel RaziŽl heeft de sleutel die deze oeroude herinneringen kan ontsluiten, en je hoeft geen mooie woorden te gebruiken om hem om hulp te vragen, zuiverheid van hart is voldoende.

Als deze informatie nieuw voor je is, bereid je dan voor op verrassingen. Je engelen staan klaar om je mee te nemen op ontdekkingsreis. Dit zal gebeuren in een aangenaam tempo, er staat geen druk op. Alles is perfect getimed.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen