Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Eenheid

Eenheid - Hibiscus

Je bent op spiritueel gebied via God met alles en iedereen verbonden. Gebruik deze heilige band om je familie, je vrienden en jezelf te helen.
Eenheid

Extra betekenis

In de spirituele werkelijkheid en waarheid ben je nooit alleen. Je bent elk moment verbonden met de schepper en met elk levend wezen. Je energie is geheel natuurlijk vervlochten met die van alles en iedereen. Den aloude verbondenheid kun je in je voordeel gebruiken.

Als van één iemand de energie groeit en heelt, ondervindt ieder ander daar de positieve invloed van. Dus als je je focust op je eigen herstel, heel je meteen ook de mensen om je heen. En andersom, als je licht en liefde naar anderen stuurt, stuur je meteen ook liefdevolle wensen naar jezelf. Dit is een mooi geschenk van God, en aan jou de vraag om daarmee te werken.

Deze kaart kan ook betekenen, dat je huidige situatie over meer dan alleen jezelf gaat. Kijk naar de mensen met wie je verbonden bent, en stem je af op hun energie. Spelen zij een directe rol in de situatie van dit moment? Bedenk dat je de situatie gezond kunt maken door je op jezelf of op hen te richten;
in beide gevallen zal het resultaat hetzelfde zijn. Put vreugde en vrede uit het werken met dit goddelijke principe van eenheid.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen