Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Vertrouwen

Vertrouwen - Anjer

Vertrouwen
Je kunt de mensen om je heen vertrouwen. Het zijnde Aarde-engelen, die gestuurd zijn om je de leiding te geven die je zoekt.

Extra betekenis

Je beste vrienden en verwanten zijn betrouwbaar en eerlijk. Ze zijn door de hemel naar je toegestuurd als je 'aardse engelen', om je door de situatie heen te helpen waar je in verkeert. Je kunt op hun hulp rekenen, en je kunt veilig op hun advies afgaan. Deze vertrouwde mensen praten met je vanuit compassie, dus luister goed naar wat zij te zeggen hebben. Zij zijn de brengers van de leiding waar je om hebt gevraagd.

Deze kaart kan ook betekenen dat de ware intentie van je relatie boven tafel komt. Het is oké, vertrouw die gevoelens. De engelen hebben je lichaam heel fijn afgestemd, zodat het als een interne leugendetector functioneert. Laat je niet kwetsen door de gevoelens die je ervaart en maak je geen zorgen. Ze vertellen je alleen wat je in je hart al weet.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen