Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Tijd om een sluit te nemen

Tijd om een sluit te nemen - Blauwe regen

Tijd om een sluit te nemen
Neem nu een besluit, zodat je verder kunt gaan.

Extra betekenis

Je bent naar dit moment toe geleid. Er is een situatie in je leven waar je geen besluit over neemt omdat je bang bent om de verkeerde keuze te maken. Dit belemmert je om vooruit te komen en om te leren van de volgende stappen in je leven. Je kunt weer groeien als je nu een besluit neemt en je daaraan houdt. Stel niet meer uit, dat is iets van het ego, laat dat achter je.

Je kunt nooit een verkeerde keuze maken, want alle wegen leiden naar hetzelfde doel. Het is meer een kwestie van hoe snel je dat gewenste doel bereikt. De keuze waar je je het meest zeker bij voelt is de juiste. Je wordt geleid naar een pad met meer geluk, vreugde, voldoening en steun. Laat je angst los en ga.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen