Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Neem wat tijd voor jezelf

Neem wat tijd voor jezelf - Tulp

Neem wat tijd voor jezelf
Gun jezelf wat ontspanning, en geniet daarvan. Dat zal je ziel goed doen.

Extra betekenis

Het is heel belangrijk, dat je deze boodschap hoort, en tijd neemt voor jezelf: Het is geweldig dat je altijd bereid bent iemand een helpende hand te reiken. Je helpt constant familieleden, vrienden, medewerkers, want je vindt het gewoon fijn om te geven. De tulpen en de engelen zeggen dat dit een prachtige eigenschap is, en je hoeft daar ook niet mee te stoppen. Maar wat je nu nodig hebt, is wat ontspanning en een welverdiende rust.

Het kan zijn dat je duidelijker je grenzen moet stellen, of dat je iets verandert aan de manier waarop je anderen helpt. Zo kun je bijvoorbeeld besluiten dat je niet meer beschikbaar bent na zes uur 's avonds. Of dat je je eigen afspraken voor laat gaan, en die niet meer afzegt om boodschappen voor iemand anders te doen. Deze kaart is bedoeld om je wakker te schudden. Dit is het moment om de dingen te veranderen die nodig zijn voor jouw welzijn.

In het veiligheidsverhaal dat in een vliegtuig wordt afgestoken vertelt men je altijd dat je, als de zuurstofmaskers naar beneden komen vallen, altijd eerst die van jezelf op moet doen voordat je iemand anders helpt. Waarom? Als je iemand anders eerst helpt kun je bewusteloos raken, en dan kun je helemaal niemand meer helpen. De tijd nemen voor jezelf is niet egoïstisch — het is belangrijk, het is een noodzaak! Het maakt dat je veel beter kunt zorgen voor de mensen die je lief zijn. Zorg eerst voor jezelf, en je zult zien dat je energie en je stemming heel erg zullen verbeteren.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen