Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Glimlach

Glimlach - Zonnebloem

Glimlach
Glimlach en voel het grote verschil.

Extra betekenis

Denk eens aan hoe je je voelt als je glimlacht. Denk je dan meteen aan zorgeloze momenten in je leven? Word je eens bewust hoe je je op zulke momenten niet bezig houdt met alledaagse dingen zoals stress, tijdgebrek of pijn. Er wordt vaak gezegd: 'lachen is het beste medicijn', maar toch denkt bijna niemand er aan om 'lachen' op een recept te schrijven. Glimlach nu, niet alleen met je mond, maar ook met je ogen. Als je glimlacht straal je positiviteit uit naar alles en iedereen. Nou, voelt dat niet beter? Het is verbazingwekkend hoe zoiets kleins en schijnbaar onbetekenende een wereld van verschil kan maken in je energie. En het heeft ook nog effect op de mensen om je heen.

Probeer eens bewust te glimlachen bij al je gewone, routinematige dagelijkse bezigheden. Geef de mensen om je heen een brede glimlach, of je ze kent of niet. Zo helpen de engelen je om licht in je omgeving te brengen.

Misschien wil je het woord Glimlach op een kaartje zetten en dat op de werktafel leggen. Als je dat dan ziet, word je er aan herinnerd te glimlachen. Dit verlaagt spanning, en dat komt je werk ten goede. Plak een smiley op je koelkast, Je zult verrast zijn hoe je dan andere voedselkeuzes maakt. Probeer om altijd te glimlachen als je naar je werk gaat, de kinderen naar school brengt, of boodschappen gaat doen. Dit is hoe je wilt dat mensen je zien. Een glimlach op een gezicht is prachtig.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen