Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Maak je leven simpeler

Maak je leven simpeler - Madelief

Maak je leven simpeler
Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig dat je aandacht versnippert. Werk hier aan en voel hoe je energie toeneemt.

Extra betekenis

Het is bewonderingswaardig dat je bij zoveel activiteiten betrokken bent, maar over sommige wil je misschien nog een keer nadenken. De engelen weten dat je een innerlijke drang hebt om mensen in nood te helpen. Dat is heel mooi, en dat willen de engelen niet veranderen. Je raakt echter oververmoeid, want je doet teveel dingen tegelijk. Doe minder en schenk je volledige aandacht en energie aan een paar zorgvuldig uitgekozen zaken.

Je wilt mensen om je heen helpen, maar terwijl je dat doet, is het belangrijk niet te vergeten ook goed voor jezelf te zorgen. Als je jezelf vergeet zul je nooit goed genoeg in vorm zijn om echt dienstbaar te zijn. Kies een paar activiteiten die jouw wezen voeden, en maak die een deel van je dagelijkse ritueel. Probeer eens iets nieuws, bijvoorbeeld schilderen, naaien of fotograferen. Of misschien houd je van lezen, fitnesstraining of de natuur in gaan. Misschien denk je dat tijd besteden aan leuke hobby's alleen iets oplevert voor jezelf. In werkelijkheid hebben de mensen om je heen er voordeel van dat jij je goed voelt.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen