Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Teken uit de hemel

Teken uit de hemel - Protea

Teken uit de hemel
Je dierbaren, die zijn overgegaan, zwaaien naar je. Het komt goed met je.

Extra betekenis

Je bent nooit alleen. Je dierbaren mogen zijn heengegaan, maar zij willen terugkomen en bij je zijn, je steun en leiding geven. Net als toen zij nog leefden, willen zij weten wat er in jouw leven gebeurt. Bepaalde gevoelens of sensaties, die je in je lichaam waarneemt zijn tekenen dat je dierbaren heel dicht bij je zijn. Je kunt bijvoorbeeld iets ruiken dat je aan een van hen herinnert, of iemands naam wordt ergens genoemd. Toeval bestaat niet. Elk van deze tekenen is een boodschap van je dierbaren, die je laat weten dat het goed met ze gaat. Zij zijn nog altijd bij je, en geven je een dikke knuffel.

Misschien ben je, als je deze kaart trekt, nog in een rouwproces. Rouwen is een natuurlijk iets, het is wel een lagere emotie, die je echter nodig hebt om te helen. Het is een zegen dat we verlies kunnen verwerken, juist omdat we weten dat degenen die we missen in de geest nog altijd bij ons zijn. Als je wilt dat dierbare overledenen bevestiging dat zij er nog 'zijn', vraag er dan om. Zij zullen je een teken of boodschap geven die je niet kunt wegredeneren, maar waarvan je zeker zult weten dat die van hen komt.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen