Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Bescherm jezelf

Bescherm jezelf - Bougainvillea

Vraag om bescherming zodat deze situatie snel tot een einde zal komen.
Bescherm jezelf

Extra betekenis

Je hebt misschien het gevoel dat je omringd bent door negatieve mensen en negatieve energie. We kunnen natuurlijk andere mensen niet dwingen om te veranderen, maar we kunnen wel voorkomen dat hun energie en emoties invloed op ons hebben. Als je alleen al liefdevol om je heen kijkt, is dat een inspiratie voor anderen om dat ook te doen. Het is belangrijk dat je verder kijkt dan wat je ziet en om rustig te blijven.

De lagere vibraties van competitie, boosheid en irritatie leiden tot pijn. Je hebt die negatieve energie misschien geabsorbeerd. Door jezelf te beschermen vind je de rust en het herstel dat je nodig hebt. Niet alleen voel jij je dan weer goed en veilig, maar de mensen om je heen zullen zich dan ook beter voelen. Deze situatie zal spoedig worden opgelost, en iedereen zal blij zijn met het resultaat. Visualiseer jezelf helemaal omringd met stralend wit licht. Naast je staan je lieve engelen en vrienden van de natuur. Voel hoe de beschermende energie van de bougainville zich om je sluit, en je verzekert dat je veilig bent.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen