Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Verspreid de boodschap van Liefde

Verspreid de boodschap van Liefde - Narcis

Verspreid de boodschap van Liefde
Laat anderen profijt hebben van de stroom van liefde die je in je hebt. Let daarom op elk woord dat over je lippen komt.

Extra betekenis

Het universum roept je op om te laten zien hoe helend liefde kan zijn. Voor iedereen die hiervan getuige is, zal je een zegen zijn. Haal rustig adem, en weet dat je op de juiste weg bent. Deze kaart is een wegwijzer om mensen te blijven helpen door je vriendelijke woorden. Je hebt waarschijnlijk een natuurlijk adviserend vermogen. Gebruik dit talent om blijdschap te brengen in de harten van mensen. Engelen zullen je leiden om je vrienden en familieleden te helpen.

Andere mensen zien hoe je je dagen leeft, blij en vol goede moed, en zij willen graag weten hoe zij dat ook kunnen doen. Vertel ze dat het geheim is om alleen op liefde te focussen. In de spirituele waarheid is liefde de enige werkelijkheid. Door op dezelfde golflengte te leven met deze hoge vibratie kun je zeker zijn van een vredig en blij leven.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen