Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Laat al je boosheid los

Laat al je boosheid los - Leeuwenbek

Laat al je boosheid los
Als je je negatief uit, geef je deze woorden macht. Spreek vanuit je hogere zelf, en communiceer in vrede met liefde.

Extra betekenis

Je bent onlangs heel boos geweest. Boosheid is een menselijke emotie en iedereen ervaart die nu en dan. Voor je hoogste welzijn zou het echter heel goed zijn als je die lagere energieŽn loslaat. Als je je weg gaat met boosheid in je hart, zal dat je niets dan pijn opleveren. Je bent in staat om situaties positief te beÔnvloeden. Vasthouden aan negativiteit levert niets op. Je kunt de sluier van boosheid, die om je heen ligt, wegnemen door woorden van liefde en vrede te spreken van liefde. De mensen om je heen pikken jouw energie natuurlijk op, en worden dan rustiger, redelijker en ontspannen. En je kunt voorkomen dat je weer tot een lagere vibratie, lagere energie vervalt door consequent te weigeren negatieve dingen te zeggen.

Deze kaart kan ook betekenen dat je problemen hebt of hebt gehad met je stem of je keel. De engelen en de helende energie van de leeuwenbek zullen deze onbalans herstellen. Laat hun energie je helpen, en je communicatie op een vreugdevol niveau brengen.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen