Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Zuivering

Zuivering - Witte Roos

Door je te bevrijden van alle negatieve mensen, plaatsen en ervaringen, ervaar je ware vrede.
Zuivering

Extra betekenis

Het trekken van deze kaart is een teken dat je lichaam en je energie naar vrede hunkeren. De zuiverheid van de witte roos zal je leiden met haar licht. Het is tijd dat je je welverdiende rust neemt. Maar eerst moet je de negativiteit uit je leven verwijderen. Begin met het zoeken van de oorzaak, de bron van de lagere energie waar je in terecht bent gekomen. Kijk eens goed naar de mensen met wie je je tijd doorbrengt. Dit zijn misschien niet de mensen die je zullen helpen je levensdoel te bereiken. Als je met hen blijft omgaan, kom je niet tot innerlijke vrede.

Schenk jezelf gemoedsrust. De aartsengelen Metatron, MichaŽl en RafaŽl zijn nu bij je, en willen je helpen deze overgang te maken. Vraag hen je te helpen om mensen te vinden met een hoge energiefrequentie, en stille plekken om van je vrije tijd te genieten. Het kan ook zijn dat zij je aansporen tot een materiŽle schoonmaak. Een goede manier om daaraan te beginnen is je kledingkast op te ruimen, en kleding die je niet meer draagt aan een goed doel te geven. En eerder dan je denkt zul je vrede en rust ervaren.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen