Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Groepsdruk

Groepsdruk - Primula

Groepsdruk
Jij weet in je hart wat de juiste keuze is. Anderen kunnen je niet dwingen om een besluit te nemen.

Extra betekenis

Soms is het goed om de mening van anderen te vragen, maar in dit geval zeggen de engelen dat je aan je eigen waarheid vast moet houden. Anderen zouden je hier het verkeerde pad op kunnen sturen, dus vertrouw op je gevoel, en ga alleen voor de keuze die goed voelt. Het is niet nodig om snel een besluit te nemen. Je hebt alle tijd van de wereld om je keuze te maken. Laat je leiden tot je weet wat de juiste keuze is die aan al je behoeftes voldoet, en geef niet op.

Het trekken van deze kaart kan ook betekenen, dat je de weg die voor je ligt eerst wat zorgvuldiger moet bekijken. Vraag eventueel hulp aan een professional. Weeg zijn of haar advies dan af tegen die van jouw intu´tie.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen