Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Geduld

Geduld - Begonia

Geduld
Je gebeden zijn gehoord, en ze worden verhoord.

Extra betekenis

Met deze kaart vragen de engelen je om geduld te hebben. Als je rustig bent kun je beter de stem van God horen en van zijn boodschappers. Zij zijn bij je, en willen je zeggen dat je gebed wordt verhoord. Het antwoord is onderweg, de engelen zeggen dat je nog even moet wachten. Als je een affirmatie wilt gebruiken: Alles op zijn (Gods) tijd. En wees gerust, alles is precies zoals het moet zijn.

Deze kaart kan ook betekenen dat er mensen zijn die je geduld op de proef stellen. Als je je gehinderd of afgeleid voelt door anderen, werk dan met deze begonia om je grenzen duidelijker aan te geven. Deze helende bloem helpt je om je daar ook aan te houden, en daar heeft iedereen profijt van. Je hebt belangrijk werk te doen, en je hebt de tijd en de ruimte nodig om het af te maken.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen