Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Vorig leven helen

Vorig leven helen - Vergeet-mij-nietje

Vorig leven helen
Deze situatie heeft te maken met een vorig leven. Als je dat verleden heelt, maak je ook je tegenwoordige leven gezond.

Extra betekenis

Je huidige omstandigheden zijn ontstaan door ervaringen uit een vorig leven. Als je de energie niet reinigt en de lessen die erbij horen niet leert, zul je In het oude kringetje moeten blijven ronddraaien. In dit soort situaties zijn de vergeet-me-nietjes en aartsengel RafaŽl heel nuttig. De bloemen helpen het evenwicht in je leven te herstellen en oude trauma's te genezen.

Aartsengel RafaŽl geleidt je in meditatie en in dromen om je vorige levens te herinneren. Je kunt afbeeldingen van vergeet-mij-nietjes bij je dragen en onder je kussen leggen. Roep aartsengel RafaŽl als volgt aan:

Aartsengel RafaŽl, help me alstublieft mijn vorige levens te herinneren, zodat ik de lessen daaruit kan leren en uitwerken.'

Deze kaart erkent dat er momenten of tijden in je leven zijn geweest, waarin je gekwetst bent, waar er geen rekening met je werd gehouden, waarin je bent gebruikt of misbruikt. Je bent sterk geworden, en hebt jezelf uit deze ongezonde situatie kunnen halen. Maar je geest zit nog vast in het verleden. Het is tijd om de lessen uit deze ervaringen te Ieren, en de emoties en negatieve gedachten achter je te laten, daar horen ze. Je komende relaties en situatie waarin je moet samenwerken zullen evenwichtig zijn, met een eerlijk geven en nemen. Je verdient dat men van jou houdt, net zo goed als jij liefde geeft.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen