Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Word je ware zelf

Word je ware zelf - Waratah

Word je ware zelf
Laat de wereld zien wie je werkelijk bent, en waartoe je geboren bent.

Extra betekenis

Ieder van ons is geboren met een belangrijk doel. Om te ontdekken wat dat is hoeven we alleen maar te kijken naar wat ons interesseert. Hobby's zijn vaak een uiting van ons innerlijk streven naar het volbrengen van onze levensmissie.

Meestal zijn er meerdere manieren om je passie te volgen, terwijl je ook gewoon je rekeningen betaalt en je verantwoordelijkheden nakomt. De engelen dringen er op aan, dat je de weg gaat waartoe je bent geboren om te gaan. Het is tijd dat je je eigen authentieke zelf volledig accepteert. Als je dat doet maak je jezelf, anderen en de planeet heel. Bedenk dat God nooit fouten maakt. Je bent geboren met de perfecte emoties, gevoeligheden, seksualiteit, overtuigingen en passies. Oordeel niet over jezelf, over wie je bent. Je bent een belangrijk en mooi persoon.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen