Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Open je derde oog

Open je derde oog - Echinacea

Het is goed voor je om je helderziendheidscentrum te open. Hierdoor zal je de waarheid zien.
Open je derde oog

Extra betekenis

Je derde-oog-chakra is het energiecentrum dat zetelt tussen je ogen. Door het te openen krijg je toegang tot je gave van helderziendheid, het vermogen om met je geestesoog te zien. Dit is een zeer bijzondere ervaring. Begin met je aandacht te richten op de Echinacea bloem (of de afbeelding ervan). Visualiseer dan een diepblauwe en paarse energie die uit de ruimte tussen je ogen komt. Haal diep adem en ontspan je, laat de engelen en de Echinacea hun werk doen. Als je bang bent om met de waarheid geconfronteerd te worden, wees dan bereid die angst los te laten.

Als je de laatste tijd hoofdpijn hebt gehad, kan dat komen van je derde ook. Als de engelen met je proberen te communiceren doen zij dat via je helderziendheid. Als je derde oog dan niet open is, of geblokkeerd, dan kloppen zij op de deur, en wachten ze tot jij opendoet. Vraag de engelen of zij hun boodschap alsjeblieft op een andere, meer comfortabele manier willen overbrengen.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen