Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Open je hart

Open je hart - Rode Roos

Open je hart
De sleutel tot meer en grotere liefde is het wijd openen van je hart. Oude blokkades en wonden uit het verleden worden geheeld. Je zult de ware passie vinden die je zoekt.

Extra betekenis

Rode rozen worden al eeuwen geassocieerd met liefde en romantiek. Deze helende bloemen geven je sensualiteit, passie en een diepere band met je dierbaren. Om deze gaven te ervaren, moet je je hartchakra openen, het energiecentrum halverwege je borst, waar de energie van liefde zetelt. Pijnlijke ervaringen kunnen het hartchakra blokkeren. Laat die blokkade los, stuur hem naar het licht, en maak contact met de helende energie van rode rozen en de engelen, met de volgende oefening:

Neem om te beginnen een rode roos, of een afbeelding daarvan, en houd die tegen je borst. Doe je ogen dicht, en verwelkom zijn helende energie. Misschien komen er dan herinneringen boven aan voorbije relaties, ruzies, hoofdpijn. Laat de beelden hiervan door je heen gaan, zonder oordeel, en laat ze dan een voor een wegglijden. Je voelt de opluchting in je borst als je weer in balans komt, en klaar bent om de liefde te ontvangen die je verdient.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen