Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Open je armen om te ontvangen

Open je armen om te ontvangen - Eucalyptus

Open je armen om te ontvangen
Je hebt om hulp gevraagd: stel je dan nu open om die te ontvangen.

Extra betekenis

Om hulp vragen is slechts de eerste stap om een wonder te manifesteren. De tweede stap gaat over het toelaten van de zegeningen die de engelen je komen brengen. Het trekken van deze kaart betekent dat je misschien enige weerstand hebt om hulp van anderen, en ook van God, aan te nemen. Er bestaat niet zoiets als een speciale beloning voor iets in je eentje doen. Je doet net zo veel ervaring op als je hulp aanvaardt. Daarom is het alleen maar heel zinnig alle hulp te vragen die je kunt krijgen. Je weet zelf hoe goed het voelt als je iemand iets geeft. Laat anderen dat goede gevoel nu ook zelf ervaren.

Laat het wel weten dat je openstaat om alle zegeningen te ontvangen die de engelen voor je hebben. Bijvoorbeeld zo: 'Lieve engelen, dankjewel voor de voortdurende en onvoorwaardelijke steun. lk ben er klaar voor om alle liefde, leiding en heling te ontvangen, die jullie voor me hebben. Stort je gaven en zegeningen over me uit, ik ben klaar om mijn wonder te ontvangen.'

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen