Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Versterk je intentie

Versterk je intentie - Gipskruid

Versterk je intentie
Kies één doel om naar toe te werken. Je energie is over teveel dingen verdeeld. Richt je aandacht op wat essentieel is, en laat de engelen je helpen.

Extra betekenis

Dat je deze kaart trekt, is een teken dat je gedachten en je bedoelingen op dit moment alle kanten uitgaan. Je richt je op teveel dingen en je put jezelf daardoor uit. Concentreer jezelf alsjeblieft, en kies welke taak nu de hoogste prioriteit heeft. Gipskruid kan je helpen je doelen te bereiken, maar eerst moet je je intentie helder afbakenen. De engelen en Moeder Natuur willen je helpen alles te bereiken wat je wilt, en door aan één doel per keer te werken, kunnen zij je beter ondersteunen.

Je werkt bijvoorbeeld aan je carrière en tegelijkertijd probeer je een nieuwe relatie aan te gaan. Maar teveel tegelijk proberen te doen kan ertoe leiden dat je op geen enkel terrein succesvol bent. Je moet besluiten wat op dit moment voor jou het belangrijkste is. Dit betekent niet dat je niet alles kunt hebben waar je van droomt. Dat kun je, maar alleen als je één ding tegelijk nastreeft.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen