Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Laat je innerlijke schoonheid stralen

Laat je innerlijke schoonheid stralen - Roze Roos

Laat je innerlijke schoonheid stralen
Je bent een schitterend voorbeeld van Gods liefde. Alles aan jou is perfect, laat je licht schijnen en inspireer iedereen.

Extra betekenis

Het is tijd dat je de gevoelens loslaat die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Je bent een prachtig mens, die soms moeite heeft die innerlijke schoonheid te laten zien. Deze kaart vraagt je je op je gemak te voelen met alle aspecten van jezelf. De engelen willen je laten weten dat je inderdaad perfect geschapen bent.

Het is gemakkelijk om je te verliezen in het schoonheidsideaal dat de media je laat zien. Ware schoonheid is echter niet gebaseerd op de uiterlijke verschijningsvorm. Je hebt een innerlijke uitstraling, een fascinerend mooi aura, die wanhopig probeert zich te laten zien. Als je dat toestaat, zal je zelfvertrouwen groeien, je zult complimentjes krijgen, en je gaat gelijkgestemde, nieuwe vrienden aantrekken.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen