Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Laat je ongerustheid los

Laat je ongerustheid los - Lavendel

Kom tot rust, dan zul je de stem van je engelen kunnen horen.
Laat je ongerustheid los

Extra betekenis

Lavendel is een heel rustgevende bloem. Ze heeft een subtiele geur die ontspannend werkt op je lichaam, je geest en je ziel. Geniet van deze geur met aromatherapie, met lavendelkussentjes, met lavendelzakjes. Het kijken naar lavendel, zelfs naar deze afbeelding, kan je ook al een heel vredig gevoel geven. Door de helende energie van lavendel volledig in jezelf te absorberen wordt je op een natuurlijke manier heel rustig.

Als je boosheid en angst loslaat, worden de stemmen van de engelen luider en helderder. Deze liefdevolle wezens zijn altijd bij je, en zij hebben ervoor gezorgd dat je deze kaart trok. Zij vragen je tot de kern van rust in jezelf te komen, zodat je weer meer vertrouwd met hen raakt. De engelen hebben het antwoord op je vraag, en dat willen ze je graag vertellen, maar dan moet jij eerst alle gedachten loslaten, die op angst gebaseerd zijn.


Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen