Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Bloementherapie orakel Balans tussen werk en ontspanning

Balans tussen werk en ontspanning - Gele roos

Balans tussen werk en ontspanning
Kom je verantwoordelijkheden na, maar maak ook plezier.

Extra betekenis

Je hebt te hard gewerkt en je bent vergeten te ontspannen en te spelen. Ja, het is heerlijk om dingen van je takenlijstje te kunnen afstrepen, maar het is net zo belangrijk om plezier te hebben tijdens het bereiken van je doelen. Je hebt misschien niks te klagen over je werk, school of privéleven, maar het is ook fijn om er of en toe eens uit te zijn. Een vakantie helpt je om te herstellen.

Deze kaart vraagt je om je agenda te bekijken, en daar meer evenwicht in aan te brengen. Misschien ben je van mening dat ontspanning een verspilling is van je kostbare tijd. Dan heb je het mis! Als je weer helemaal fris bent, kun je je weer beter concentreren, en doe je je werk efficiënter. Zie dit als toestemming voor jezelf om tijd vrij te maken voor jou, zonder verborgen agenda.

Bloementherapie orakelkaarten kopen?

Bloementherapie Orakelkaarten
Bloementherapie Orakelkaarten

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen. Door gebruik te maken van deze Bloementherapie Orakelkaarten kun je voordeel halen uit betrouwbare en precieze begeleiding voor jezelf en anderen. Met de bloemenafbeeldingen verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van iedere kaart in specifieke details met betrekking tot heling. Of je nou antwoorden voor jezelf of je dierbaren of cliënten zoekt, deze kaarten geven waardevolle inzichten. De bloemen en de engelen delen hun liefde en licht graag!

Bloementherapie Orakelkaarten kopen